Nederlands Vlaams English

Vacatures Banen Werken Stages Sevilla


Wil jij misschien samenwerken met ons?

pia tours sevilla werken vacatures stage

Wil jij werken in de bruisende, toeristische branche van het mooie Sevilla waar de zon altijd schijnt? Op deze pagina vind jij onze vacature(s) voor een avontuurlijke baan of stage.

Pia Tours Sevilla is dé tourspecialist voor wandelen, fietsen, tapas en Flamenco shows in Sevilla. Dit doen wij met veel passie voor Nederlands, Vlaams en Engels sprekende toeristen die het prachtige Sevilla bezoeken.

Met net zoveel passie organiseren wij eveneens programma's voor (zakelijke) groepsreizen, familieuitjes of bedrijfsuitjes.

Wij zijn een jonge onderneming, gestart medio 2014, met passievolle collega's, die bruisen van energie en een bijzondere liefde hebben voor het wonderschone Sevilla. Wij spreken zowel Nederlands, Vlaams, Engels als Spaans.


STADSGIDS | GIDS | CITY TOUR GUIDE

Heb je onze website bestudeerd en herken jij je in de filosofie van Pia? Weet jij wat wij bedoelen en willen? Ben jij degene die weet wat mensen beweegt? Kan jij een groep mensen 'leiden' en 'vermaken' zonder jezelf te verliezen? Spreek jij behalve Nederlands ook redelijk Spaans plus de meest gesproken Europese talen (vloeiend Engels is een must!)? Wil jij (tijd) in jezelf investeren en opgeleid worden tot stadsgids of misschien ben je al gediplomeerd stadsgids of gids?

STAGIAIRE MBO/HBO

Volg jij een toeristische opleiding (MBO of HBO) en wil jij een stageplek in het buitenland? Heb je onze website bestudeerd en herken jij je in de filosofie van Pia Tours Sevilla? Weet jij wat wij bedoelen en willen? Ben jij degene die weet wat mensen en bedrijven beweegt? Kan jij marktonderzoek opzetten én uitvoeren of bedrijfsprocessen analyseren en verbeteren? Is internet voor jou een 'must' waar jij je helemaal in thuis voelt?

Als al je antwoorden op onze vragen 'Ja' zijn, dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je CV en een korte maar duidelijke motivatie per e-mail naar en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

¡Hasta luego!


Meer over Ons: 
facebook instagram youtube whatsapp