Nederlands Vlaams English (US)

Sevilla Restaurant Eten Tapas Tour (Nederlands)


Klassieke Tapas Tour Triana Sevilla

sevilla tapas tour eten restaurant triana

Heb je zin om traditionele of klassieke tapas te eten in de authentieke en artistieke wijk Triana met een professionele Nederlandse gids? Deze wijk bevindt zich aan de overkant van de historische rivier Guadalquivir die Sevilla scheidt. Triana is volgens haar inwoners absoluut geen Sevilla en is, naar eigen zeggen, de geboorteplaats van de Flamenco dansstijl evenzo van de wereldberoemde traditionele of klassieke tapas.

Ervaar met onze Tapas Tour Triana, deze oude wijk met haar eigen, bijzondere geschiedenis, de authentieke restaureantjes of barretjes, de Flamenco scholen en haar mooie keramiek of aardewerk. Bij voorkeur in de avond met heerlijke authentieke tapas, drankjes en typische verhalen en legendes.

Tapas Tour Triana is veel gezelligheid met eten, drinken, luisteren en genieten plus een wandeling op zijn puurst, door de wijk Triana, langs minimaal drie lokale barretjes of restaurantjes om je traditionele of klassieke tapas te laten proeven. Natuurlijk is alles vergezeld door lekkere drankjes en culinaire uitleg van een Nederlandse gids!

Je krijgt dus drie, verschillende authentieke tapas per persoon die je makkelijk met elkaar kunt delen. Dus wanneer je met twee personen een tapas tour boekt krijg je zes verschillende tapas! Inclusief drankjes in drie lokale tapas barretjes of restaurantjes en met een Nederlandse gids voor de culinaire uitleg. Vergis je niet, de hoeveelheid is meer dan voldoende zodat je niet met honger naar huis gaat! Aan het eind van de tapas tour ontvang je ook nog eens een leuk aandenken.

Wil je eerst een leuke foto impressie zien? Klik dan hier.


sevilla tapas eten restaurant embutidos

💡 Plato de Embutidos!

Deze tapas tour is uit te breiden met een heerlijke plato de embutidos. Een schotel ruim belegd met typische Andalusische vleeswaren en natuurlijk extra drankjes. Onze aanrader voor slechts € 7,50 per persoon!


Voor foodies of lekkerbekken is deze tapas tour een absolute Must Do!

Heb je meer zin in een mix van moderne en authentieke tapas? Kijk dan even naar onze Tapas tour Centrum! Vergeet ook niet onze klassieke Spaanse ham proeverij.

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za/Zo
Tijd: 20:00 - 22:30 uur (andere tijden in overleg)6
Prijs: Slechts € 44.50 p.p.1,4,5,9,11
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
Gratis aandenken
• Verschillende tapas en drankjes in diverse gelegenheden
• Alleen Nederlands gesproken
• Max. 8-10 personen per gids
Privé Tour op aanvraag
• Tour is geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

Onze andere tours in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


1) Prijs is gebaseerd op een vereist minimum van 2 en een maximum van 10 volwassen personen plus 1 gids.
2) Veilige en onderhouden vouwfiets voor volwassenen of stadsfiets. Beide uitgerust met 7 versnellingen. Speciaal gewenste (elektrische) fietsen mogelijk op aanvraag.
3) Inclusief een helm voor kinderen (tot 16 jaar wettelijk verplicht).
4) Koffie, thee, frisdrank, bier, glas witte of rode wijn. Feria de Abril Special Tour is met traditionele rebujito.
5) Speciale diëten, allergieën of wensen dienen direct te worden vermeld bij de reservering.
6) Privé tour (meerprijs) of andere tijden zijn altijd mogelijk maar op aanvraag.
7) Kinderen 0-3 jr.: gratis.
8) Kinderen <14 jr.: € 45 (alleen voor Kookworkshop).
9) Kinderen 4 en ouder: volledig.
10) Kinderen 7 tot 12 jr.: € 12 (alleen voor Flamenco show).
11) Betaling wordt ter plaatse voldaan in contanten en euro. Helaas is het niet mogelijk om te betalen met creditcard, chip of pinnen.


 
 
facebook instagram youtube whatsapp